Achieve Enlightenment

Hello vakre engler.

Er det noen av dere som søker enlightenment, men ikke vet hvordan? eller er det noen av dere som kanskje lurer på hva dette i det hele tatt er?

Vel dette er et gigantisk tema men jeg har funnet en mann ved navn Sadh Guru som forklarer dette på en veldig enkel og fantastisk måte. Dere finner han på youtube, og der har han mange videoer som dere kan lete dere igjennom og finne akkurat det dere lurer på. Jeg tenker at dette kan være en fin måte for dere å komme igang på. 

Jeg vil også ta for meg dette temaet mye mye mer, men dere må vite at det finnes en haug av info der ute men mest av alt så finner dere infoen inni dere <3

Klikk her for å komme inn på youtube siden til Sadh Guru.

Her er en av hans mange youtube videoer:

Jeg kommer til å tipse om mange fler inspirerende mennesker som dette i fremtiden. 

Håper dere liker hans visdom.

Hva tenker dere om enlightenment?

#enlightenment #peace #live #lovelife #loveyourself #love #peaceonearth #motherearth #soul #god #goddess #oneness #newearth #rebirth #enlight #light #harmony #balance #vibration #music #meditation #relax #body #mind #spirit #beinlovewithyourself #live #beauty #weareone #joy #happiness #laugh #spirituell #spirituality #creation #earth #space #unique 

6 kommentarer

the future life

10.02.2015 kl.20:40

Ha en fin dag :)

Gå gjerne inn på bloggen, å Facebook siden vår og trykk liker og del, vis du er i mot mobbing :)

da vi kan nå ut til flere, og det vil gjøre oss veldig takknemlig.

Takk

mmffee

10.02.2015 kl.21:01

Tusen takk! fantastisk at dere har laget en sånn blogg. Har delt den på facebook! Håper det vil hjelpe. Ha en fin kveld og ønsker dere masse lykke til! the future life:

11.02.2015 kl.17:44

Hei :o). Kult, aldri hørt om han der før. Viktig å finne noen som harmoniserer med seg selv. Gleder meg til å lese mere om det. Lei av å lese "moteblogger", give me some enlightened reading, hehe :o)

mmffee

11.02.2015 kl.17:47

Jeg synes hvertfall han er helt fantastisk ut ifra de få videoene jeg har sett. Ja jeg er enig, men det er svært få som liker å lese om spirituelle ting desverre og da blir det litt mindre av det. Ønsker egentlig å kun blogge om spiritualitet.. har tenkt på om jeg kanskje skal lage en til blogg som kun omhandler det :) vi får se hva fremtiden bringer. ha en nydelig kveld vidre <3 Anonym:

livetsdans

11.02.2015 kl.21:41

Du må jo bare la inspiasjonens kilde åpne seg som en foss. Kanskje det er en person som tilfeldigvis kommer over det. Når du skriver fra inspirasjon, så får du glede av å skrive. En glede som er vel så viktig som om du får mange lesere eller kommentareren Ønsker deg oogsåen nydelig kveld ☆★☆★

mmffee

12.02.2015 kl.09:05

livetsdans: true story :) <3

Skriv en ny kommentar

mmffee

mmffee

21, Oslo

Utdannet Hud & kropps terapaut Følg meg på instagram: maffi93 Håper du liker bloggen min! <3

Kategorier

Arkiv

hits