Happy new year

Godt nytt år vakre sjeler.

Nå er det 2015, et nytt år med nye muligheter. Magefølelsen min sier at dette året vil bli helt fantastisk, jeg tror mange nye dører vil åpne seg og at ting vil falle mer og mer på plass. Mye har skjedd i 2014, det har vært mange utfordringer og flere tunge avgjørelser, men det har også ført meg til noen utrolige opplevelser som ikke ville skjedd uten det vanskelige. Så nå med det nye året, kan jeg endelig gi slipp på det gamle og se frem til det nye.  

På nyttårsaften var jeg først hos mamma og spiste middag med henne og kjæresten min, vi spiste deilig krabbeklør. Etter det dro jeg og kjæresten til en veninne på Bygdøy, det var en utrolig koselig feiring av det nye året. Takk! 

new years outfit


Nyttårsforsett

1. Spise mer grønnsaker & økologisk

2. Slutte å snuse

3. Trene minst 3 ganger i uken

4. Meditere hver dag

5. Spre glede

6. Prøve nye ting Jeg tar imot 2015 med åpne armer <3 Velkommen nye muligheter, velkommen nye venner, velkommen nye erfaringer, velkommen ny glede, velkommen ny kjærlighet. Velkommen!

#newyear #happynewyear #outfit #pink #newyearoutfit #mote #kjole #klær #hair #blondehair #newearth #rebirth #love 

 

 

4 kommentarer

livetsdans

03.01.2015 kl.01:37

Godt nyttår til deg også, du fremmede bloggengel :o) 2015 må bli et bra år siden det er sauens år ifølge kinesisk horoskop. Jeg skal ikke spise sau i hele 2015 iallefall, blir linsesuppe istedet :o)

mmffee

03.01.2015 kl.14:32

Sauens år faktisk haha kult :D det skal jeg lese om!! kan du noen god oppskrift på linsesuppe? :) <3 livetsdans:

Prayer

04.01.2015 kl.22:48

Hehe, jeg har ikke noe fast oppskrift :o) Jeg liker å gjøre det på den kreative måten. Ta oppi det jeg liker :-) Må innrømme at det kan bli litt sterkt for magen hvis du har oppi mye løk, hvitløk og annet snadder. Men, blir som regel alltid godt, synes jeg. Lurt å legge linsene i bløtt lenge, minst ett døgn.

Så at de hadde en versjon på nrk http://www.nrk.no/mat/rod-linsesuppe-1.11442501 som ikke så helt verst ut. Lykke tiln:o)

mmffee

05.01.2015 kl.10:54

Har aldri laget det før skjønner du :) hmm må prøves ut, kanskje idag? hihi ha en nydelig dag! skinn som solen ! <3 Prayer:

Skriv en ny kommentar

mmffee

mmffee

21, Oslo

Følg meg på instagram: maffi93 Håper du liker bloggen min! <3

Kategorier

Arkiv

hits