Hva tror jeg på?

Hei <3

Noen av dere har lurt på hva jeg egentlig tror på, vell where to begin?

Jeg tror på kjærligheten, for meg er Gud kjærlighet, balanse, styrke og lys. Livet handler om å gi, det er da vi blir lykkelige. 

Spre deres glede og kjærlighet, smil til verden og den smiler tilbake. 

Dette høres jo utrolig lett ut, men det er ikke lett i starten, det er en LANG indre reise.. Jeg er fortsatt på denne reisen, men jeg begynner endelig å forstå. 

Alle skapninger er fantastiske og er på denne jorden med en mening. Ja, ALLE mennesker er fantastiske, hverken du eller jeg har rett til å dømme noen. 

Det er utrolig vanskelig å elske alle, det er så mye urettferdighet i verden, men det folk må forstå er at når du hater andre for deres handlinger så sprer du mer negativitet i verden. Ingenting kan noengang bli bedre med hat. Vi må svelge gigantiske kameler her. 

Alltid velg kjærlighet fremfor fordommer og hat. 

 

Gi slipp på det gamle, alt som skjedde igår finnes faktisk ikke lenger, du blir gjenfødt hver eneste dag hvert eneste minutt. Dette er også noe som folk vet, men ikke benytter seg av. 

<3

Dere er så bra, jeg håper dere ser dette selv en dag. Vi er alle fantastiske sjeler født i en verden med mye hat, men dette kan vi gjøre noe med. Har du det alltid godt inni deg så vil du alltid ha det bra, uansett hva som skjer rundt deg. Føl kjærligheten i hjertet ditt og spre den videre!Love 

-mmffee

#enlightenment

2 kommentarer

livetsdans

02.12.2014 kl.16:00

Utrolig vakkert :o) Jeg føler i det du skriver at du allerede har kommet langt på din indre "reise".

Har du noen spesielle personer som inspirerer deg og hjelper deg ?

Jeg hører mye på bla. Eckhart Tolle, Mooji og Adyashanti. De snakker mye om "enlightenment" og tilstedeværelse.

mmffee

02.12.2014 kl.17:40

Takk skal du ha :) Jeg har en venninne som hjelper meg en del :) Det høres spennende ut kanskje jeg skal skjekke det ut :) ha en strålende kveld ! <3 livetsdans:

Skriv en ny kommentar

mmffee

mmffee

21, Oslo

Følg meg på instagram: maffi93 Håper du liker bloggen min! <3

Kategorier

Arkiv

hits