Dyreplageri i Norge

Hva i alle dager er det som skjer her i Norge for tiden? 

Nå er det omtrent daglig at det dukker opp nye saker hvor dyreplageri er innblandet. 

(Grunnet unge lesere vil jeg ikke gå i detalj på sakene som dukker opp)

 

Jeg fatter og begriper ikke hvordan disse menneskene kan gjøre grusomme handlinger mot forsvarsløse dyr. Selv er jeg også motstander av pelsindustrien da dette også er en unødvendig og grotesk industri.

Lille naive Norge lærer visst aldri.. Jeg spør meg selv, hvorfor har vi ikke skaffet dyrepoliti enda? - Jeg husker for noen år siden, så var grunnen at det ikke var nok saker av dyreplageri til at det var en nødvendighet, men dette er ikke tilfelle lenger! Som sakt er det nye saker omtrent daglig. Så da spør jeg igjen, HVORFOR HAR IKKE NORGE DYREPOLITI? 

Det er åpenbart at mattilsynet ikke har kapasitet til å ta på seg disse sakene. Så hva er grunnen idag? Er Norge blitt et så ubarmhjertig land at vi ikke gidder å se problemet, er det slik at vi bare vender ansiktet den andre veien når vi ser hvor mye forferdelig det er som skjer? NEI, folkemengden i Norge reagerer, vi vil ha dyrepoliti... Så hvorfor blir vi ikke hørt? Hvor mye mer skal til før regjeringen tar tak og hører på hva resten av Norge forlanger?

JA TIL DYREPOLITI, JA TIL STRENGERE STRAFFER!

Dyrene på jorden er blitt vårt ansvar. Velger du å se den andre veien, eller velger du å ta tak i problemet?

Hvis du vil være en av de som tar tak i problemet for å hjelpe, gjør følgende:

Like facebook siden "stop dyremisshandling" - HER

Like facebook siden "Ja til dyrepoliti" - HER

Du kan også underskrive kampanjen for dyrepoliti - HER

Kom gjerne med flere forslag til hva man kan gjøre!<3

 

BTW pels er HARRY

#dyr #dyreplageri #dyrepoliti #dyrevern #pels #mote

-mmffee

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mmffee

mmffee

21, Oslo

Mitt navn er Maria Fernanda Elind. Jeg er utdannet hud & kroppsterapaut, og jobber på BodyFly Frogner. Bloggen min vil i stor grad handle om skjønnhet, velvære og helse. Jeg vil også blogge om min hverdag og mine tanker generelt. Du kan kontakte meg på Mail: maria@bodyflyfrogner.no Eller følge min instagram: maffi93 Håper du liker bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits